Blogini löytyy nyt naamakirjasta

Sain kaveriltani vinkin tehdä blogilleni oma Facebook-sivu ja se löytyy nyt täältä! En ollut aiemmin tajunnut, ettei Face-sivun luominen tarkoita sielun myymistä saat.. siis oman nimen paljastamista koko maailmalle. Tai niille lukuisille muutamille vierailijoille, joita Google Analyticsin mukaan on rehellisyyden nimissä yhä nolla per päivä! Koska kyllästyin analysoimaan syitä Analyticsin toimimattomuudelle, voin siirtyä seuraavaksi pähkäilemään Facebook-tilastoja. Tässä onkin minulle loppuillaksi viihdykettä.

Vaikka minulle ei ole lainkaan tärkeää mahdollisimman suuri lukijamäärä, on silti kivaa, että täällä blogissani käydään yhä enemmän. Olen myös yllättynyt, että jotkut vanhat postaukseni, joita en meinaa enää muistaakaan, ovat yhtäkkiä nousseet suositummiksi. Ehkä asialla on kuitenkin jälleen kerran sama aikuisviihdesivuston triplabasariklikkaus, jollaisesta onnistuin viimeksi saamaan lähes viruksen puhelimeeni. Tällä viruksella oli silikonirinnat, jotka täyttivät koko näytön. Vai olikohan se sittenkin kohdennettua mainontaa?

Facebook-sivuni on vielä varsin hiomaton, mutta laitan sinne jatkossa jakoon aina uuden blogipostaukseni. Nyt sieltä löytyy vain pieni kertomus itsestäni sekä blogistani. Mistäpä muusta voisi minäaikakaudella kertoakaan!

Huomaan, että minulla olisi nyt paljonkin asiaa neljän luonnosvaiheisen postauksen lisäksi, mutta puhelimeni 7-prosenttinen akku on armoton. En löydä laturia täältä kaaoksesta. Olen myös onnistunut hävittämään pyöräilykypäräni. Siispä loppuilta kuluu siivotessa eli uuden Areena-löydön Murhaajajahdin parissa. Mikäs sen parempaa kuin takkatuli, dekkarisarja (tai -kirja) sekä itse tehty Vironperän kakku! Tai rippeet siitä...




Tunnelmallista keskiviikkoa ja tervetuloa myös naamakirjasivulleni!


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kriikunalikööri - helppo herkku kärsiväll(isell)e

Mystinen metsänpeitto - unohtumaton kokemus

Tarot - itsesi peili

Miten taiteen hinta määritellään? Mitä sinä maksaisit taiteesta?

Kiipeily- ja seikkailupäiväkirja osa 568: Muikunvuori

Kirppistelyä - ehkä ostin, ehkä en!