Vuosiennustuksen 2021 jälkiviisastelu ja katsaus tulevaan

Taas on aika ilmeisesti jo traditioksi käyneen maailman tilan tarkastelu mantelitumakkeeni ja tarot-korttien näkökulmasta. Puhutaan, että joillain ihmisillä on poikkeuksellisen voimakas intuitio. Tai sitten nämä ihmiset ovat vain rohkeita ajattelemaan aavistustensa kautta. Vanhan kansan mukaan kädestä näkee kuudennen aistin. Jos kämmenen sisäpuolella, etusormen juuren alla olevalla "kukkulalla" on risti, sinulla saattaa olla kyky nähdä tulevaan, tai ainakin riittävä omanarvontunto kirjoittaa sen suomin valtuuksin blogiin maailman näkymistä ja takaumista. 

Olen käyttänyt todella vähän tarotkortteja tänä vuonna. Ehkä pari kertaa tammikuun 2021 katsauksen jälkeen. Tälle on monta syytä, joista yksi on luppoajattomuus. Jos tekee kunnon tarotpöydän, se vaatii tietyn mielentilan ja rauhan ajatella. Nyt olen käyttänyt kaiken vähäisen rauhan ajan kirjoittamiseen. Itselleni poiketen nostin nyt tätä kirjoitusta varten neljä korttia, katsoakseni mennyttä vuotta 2021 yhdellä kortilla sekä tulevaa kolmella. 

Mennyt vuosi 2021, Ylipappi. 

Suuren Arkanan kortti, jonka merkitys on aina voimakkaampi kuin pienen Arkanan "numerokortin" (näistä taroteistahan on tavalliset pelikortit kehittyneet. Lisää vanhaa asiaani taroteista löytyy täältä).
Jälkiviisaus on aina paras viisaus, sanotaan. Pääni nyökytteli heti, kun tämän kortin näin (minulla on pöydällä nyt eri pakka käytössä enkä jaksa kuvata näitä, kuvatekstittömät kuvat ovat Pixabayn ilmaiskuvia). Ylipapilla on aina asiaa. Hän tarvitsee uskollisen kuulijakunnan pysyäkseen vallassa. Samalla ylipappi ei ole mitään ilman kannattajiaan. Aika moni vallan kahvasta pudonnut on tämän saanut radikaalilla tavalla huomata. 

En voi olla näkemättä yhtäläisyyttä oranssinhehkuiseen Donald Trumpiin, joka joutui vastentahtoisesti luopumaan vallastaan. Siinäpä myös yhden varsinaisen intuitiivisen ennustuksen toteutuma, mutta ei mennä siihen vielä. Putinistakin olisi sanottavaa tähän korttiin liittyen, mutta mieleni on nyt vähän pirstaloitunut. Kuten koronavuosien jälkeinen ja aikainen todellisuus. 

Maailma ei päässyt kaipaamaansa lintukotoon koronan jälkimainingeissa, jotka olivatkin alkusoitto. Me kuvittelimme olevamme tilanteen herroja, vaikka tosiasiassa olemme narreja. Oikeastaan olemme nuo ihmiset Ylipapin jaloissa. Odotamme, että joku kertoo meille, mitä meidän pitää tehdä. Kauanko tätä piinaa on vielä jäljellä. Odotimme viime vuonna, että rajoitukset puretaan - ja ne purettiin. Ylipappi on järkevässä mielessä THL, järjettömässä disinformaation levittäjät. Aina löytyy kuulijoita molemmille osapuolille. Samalla Ylipappi symboloi kommunikaatiokatkosta. Onko kuvaavampaa sanaa viime vuodelle? Ihmiset huutelevat sekä omilleen että vastapuolelle, mutteivät keskustele rakentavasti keskenään yhteisessä veneessä.


Viime vuoden kortteja symboloi alin rivi. Vuoden alussa nostin vuodelle 2021 seuraavat kortit: Sauvojen Kuningatar, Miekkojen kahdeksan, Sauvojen yhdeksän ja vahvistuksena loppuvuodelle Miekkojen yhdeksän. Voit lukea tarkat ennusajatukset täältä ja verrata niitä toteutuneisiin. Moraalin höltymisestä tuli mielestäni hyvinkin totta, kuten myös rokote-euforian suomasta hetkellisestä vapauden tunteesta. Miekkojen kasin aivopesuaspekti, ajatusten vankina elo, oli monelle yhä todellisuutta, vaikka maailma avautuikin hetkeksi pelottomimmille. 

Tammikuun ennustukseen liittin mukaan vähän oman elämän aspekteja. Niitä en sen tarkemmin tähän avaa, kun lienen avautunut riittämiin jo aiemmin. Mutta täytyypä jälleen kerran todeta, että tarotit ovat viesteillään usein viisaampia kuin ihmiset, jotka yrittävät niitä tulkita. Kun kuljin pelkkää aivopestyä kehää koko kevättalven 2021, kenties kesään asti, ymmärsin lopulta, että juuri ajatukset asioiden muuttumattomuudesta kahlitsevat minua. Huomattavasti enemmän kuin maailman koronatilanne tai tapahtuneet vastoinkäymiset. Miekkojen kasi kannustaa päätöksentekoon. Kuvittelin sen olevan jotain aivan muuta kuin hiljattain toteutunut päätös jäädä pois töistä. Lopulta nostamani lisäkortit, Rakastavaiset ja Kuolema, ei tarkoittanut yksioikoisesti rakastavaisten kuolemaa, ei edes maailman. Vaan suurta valintaa sisäisen johdatuksen sanelemana. Itse olen tätä polkua seurannut, mutta maailma käsittääkseni vasta hapuilee ja kakoo, kun ei haluaisi tarpoa pitkin vaikeaa polkua. Kohta on pakko. 

Lainaan itseltäni tähän Sauvojen ja Miekkojen ysin (yhdeksän-> tarina ei ole vielä saavuttanut päätepistettään) lopputuleman vuoden takaiselta hetkeltä: 

Me jäämme kenties pysyvästi varuillemme tämän rankan ajan seurauksena ja joudumme    opettelemaan uusia tapoja elää. Kunhan muistaisimme myös elää. Vahvistukseksi otin vielä yhden kortin, se oli Miekkojen Yhdeksän. Se kertoo (pohjattomasta) surusta, jota emme ole ole vielä työstäneet riittävästi. Surutyölle ja koronapandemiasta (mielenterveysongelmista) toipumiselle on annettava aikaa ja meidän on annettava itsellemme lepoa. Liian moni on myös menettänyt rakkaansa - joko koronavirukselle tai muihin kuoleman aiheuttajiin. Aina menetys ei ole fyysistä kuolemaa, vaan elämän ja elinpiirin hajoamista. On surtava juuri niin kauan, kun suru tulee meistä ulos. Sitä ei saa torpata ja tukahduttaa, muuten tämä vaihe kestää paljon kauemmin. Kortti sisältää lupauksen aktiivisesta ja valoisasta tulevaisuudesta, kunhan maltetaan tehdä pohjatyö. Tämä kortti osuu myös itseeni, sillä sisälläni on yhä paljon surua, joka estää minua etenemästä.

Kuinka ollakaan, tuntuu kuin tämä olisi kirjoitettu tästä ajasta. Olemme hyvin pitkälti samanlaisessa tilanteessa kuin vuosi sitten. Ja arvatkaa mikä on kortti loppuvuodelle 2022? Se on Sauvojen yhdeksän. Me ihmiset emme opi. Me emme opi sitä, miten tärkeää on jo valtiollisista päätöksistä alkaen panostaa ihmisten mielenterveysongelmien ennaltaehkäisyyn. Me joudumme keräämään sauvat tien poskesta yhä uudelleen ja uudelleen , niin kauan kunnes opimme käyttämään sauvoja oikein. Tämä kuulosti nyt jopa etäisesti painokelvottomalta, mutta sauva on kuin pilari erämaassa, johon nojata silloin kun on kaikkein väsynyt. Sille on syynsä, että paimenilla oli sauvat käsissään matkalla läpi autiomaan. Edelleenkään emme osaa pyytää ja vastaanottaa apua. 

Katsotaan nyt kuitenkin ihmiskunnan toitovottomuuden jälkeen, mitä tämä hetki tarjoaa. Voima. Ison Arkanan kortti sekin. Elämme voimakkaita aikoja, pörssikin alkaa kuumeta taas sopivasti. Haluamme myös löytää voimaa itsestämme ja muista, mutta todellisuudessa kaipaamme sitä kuin jumalten armolahjana kestääksemme vielä tuntemattoman ajan, joka on jo piinaava. On aika raskasta pitää leijonan kitaa kiinni ajan X. Jos tietää, että puristus päättyy huomenna, se on jo helpompaa. 


Lähitulevaisuus tarjoaa eteen kortin Paholainen. Aijai, mitä gutaa. Minusta Paholaiskortti on useammin hyvä kuin huono, sillä ihmisen täytyy kohdata pimeä puolensa ennen pysyvää muutosta hyvään. 

Maailma eriarvoistuu, slle on hyvin vaikea tehdä mitään. Mutta omaan eipäs-juupas-väittelyyn voi itse vaikuttaa. Voi myös tarkastella omia kahleitaan, vaikka se tekee usein kipeää. Kahlitseeko elämäämme todella eniten tämä koronatilanne vaiko kenties ihmissuhteet,joissa käyttäydymme toistuvasti haitallisilla tavoilla tunnustamatta omaa rajallisuuttamme, keskeneräisyyttämme? Etsimme syitä kumppanista, maailman tapahtumista, ääliöistä kassajonossa, kaikista muista paitsi itsestämme. Meidän pitäisi tarkastella toden teolla, mitkä asiat meitä kahlitsevat ja ymmärtää viime vuoden aivopesukortin viestin keinoin, että voimme myös vapautua vankilasta.

Olin suunnitellut uuden vuoden ensimmäisen blogikirjoituksen ensimmäiseksi kuvaksi Monopolin vankilaruutua. Mene suoraan vankilaan kulkematta lähtöruudun kautta. Tämä juuri on ihmiskunnan ongelma. Perusta on lähtöruutu, oma toiminta. On toki valtioita, monopoleja, jotka sanelevat hyvin tarkkaan tuon lähtöruudun raamit. Jopa pystyttävät muurit lähtöruudun ympärille.

Jostain syystä liitän Paholais-korttiin intuitiiviset Venäjä-vibat. Kieltäydyn ajattelemasta, että tässä olisi mitään russofobiaa. Minähän rakastan venäläisiä asioita, kirjallisuutta, ruokaa ja jopa perunasuisen kielen kuuntelemista, vaikken siitä mitään ymmärräkään. Mutta valtiojohto tekee kaikkensa tukahduttaakseen oikeudenmukaisuuden viimeiset rippeet. Hengitysilman kansalaisilta ja kaikilta maailman kyseenalaistajilta.  Toivon todella, ettei tämä kortti tarkoita sotaa. Yleensä Paholainen ei tarkoita. Ennemminkin henkilökohtaista kilvoittelua oman itsensä kanssa. Ehkä meidän on aika tunnustaa, että olemme kaikki pahoja ainakin itsellemme, jollemme muille. Väärinymmärretty Paholainen on vaarallisin itselleen ja sitä kautta myös muille. 

Ja lopulta pääsemme Sauvojen ysiin. Eikö kuvastakin hyvin kolhuja, joita me kaikki olemme varmasti koronavuosina saaneet? Ja se sama on edelleen ensi jouluna edessä. Kuten sanottu, kriisistä kestää toipua. Se voi viedä vuosikausia. Jos ihminen eroaa 20 vuoden avioliitosta, avioeroa saattaa työstää vielä kymmenen vuoden kuluttua. Helpot ajat eivät ole koronan "jälkeen", saati sen aikana edessä, vaikka uutisissa kuinka povattaisiin talouskasvua ja ylistettäisiin ihmekeisareita uusien start up -yritysten johdossa. Se kansa, joka jää porskuttamaan rivien uumeniin, se joka ei näy LinkedInin tauottoman positiivisessa uutisvirrassa, se on tämän kaiken suurin kärsijä. Puhun nyt vain suomalaisesta näkökulmasta. Suurin kärsijä maailmanlaajuisesti on kolmas maailma, kuten aina. Ne ihmispoloiset, jotka elävät maailman saastuneimmilla, köyhimmillä ja ilmastonmuutoksen keskellä vaikeimmilla alueilla. Me suomalaiset olemme tämän rinnalla hyväosaisia, vaikka joku olisikin töninyt meitä rokotejonossa ja lätkäissyt käteen rokotevastaisen pamfletin. 

Mutta tiedättekö mitä. Yhdeksän jälkeen tulee aina kymmenen. Se on dynastia, kaiken päätepiste ja uuden alku. Kyllä me vielä voitamme tämän maailmanajan kasvamalla siihen ensin itse. Se vaatii meiltä jokaiselta uhrauksia. Kykyä asettua toisen asemaan, auttaa hätää kärsiviä. Ymmärtää, että meidän jokaisen täytyy luopua jostain paremman tulevaisuuden hyväksi. 

Kirjoitan tätä päivänä, jolloin olen syönyt vain kasviksia. Vaikeampaa kuin päivän lihasta oli luopua vuosikausien työstä. 


Joulukuu 2021 Helsingissä, viimeisten tärkeiden työtehtävien jälkeen. Hedelmistä saanen nauttia kevään korvilla.Entä sitten aiempien tarkkojen, tammikuussa 2021 lausuttujen ennusväitteiden toteutuminen? Kopioin ne suoraan tähän ja kommentoin alle ihan besserwisserinä:

1) Koronaan liittyy yleisesti huomattu jälkisairaus - joko rokotteesta seuraavaan tai todennäköisemmin sairastetusta koronaviruksesta. Minulla on jostain syysyä intuitio, että se voisi liittyä muistiin. Tätä voi kyllä rapauttaa myös jatkuvasti lisääntyvä älypuhelinriippuvuus ja työn sekä huomion keskeytyminen. Jo nyt monille koronapotilaille on jäänyt hyvin pitkäkestoinen väsymystila. Se toki voi heikentää jo itsessään muistia ja kognitiivisia arjenhallintakykyjä. 

    Tämä on valitettavasti toteutunut sellaisenaan. Ei mennyt kuin muutama päivä tämän kirjoittamisesta, kun jo julkaistiin epäilyt sairastetun koronan yhteydestä Alzheimeriin. Ilmeisesti muistisairaat sairastuvat myös herkemmin koronan vaikeampaan muotoon. Iltalehden lööppiuutinen aiheesta.

Toki sairastettu korona jo itsessään vaikuttaa muistiin, sillä yleisesti tiedettyä jo on, miten monelle jää koronasta pysyvä tai pitkäkestoinen väsymystila. Kun käy jatkuvasti puolihorroksella, silloin ei luonnollisesti muistikaan pelitä. 

2) Joukkohurmokselliset liikkeet nostavat päätään maailmalla, mutta myös Suomessa. Nämä voivat olla sekä uskonnollisia että aatteellisia.  

    Ainakin Yhdysvalloissa rynnittiin sellaisella voimalla Valkoiseen taloon heti ennustukseni jälkeen, etten voi olla näkemättä yhtäläisyyttä tähän. Mutta kyllä Suomessakin osataan. Rokotevastaisuus on edelleen suurta etenkin tietyissä uskonnollisissa piireissä. Tämä maailmanaika nähdään, kuten nyt jokainen antiikin ajoista lähtien, merkkinä maailmanlopusta. Valitettavasti myös äärioikeistolaisuus on huolestuttavalla tavalla voimistunut, mutta sitä se on tehnyt jo ennen koronaa. 

3) Suomessa inhimillistetään jokin eläin maskotiksi ja siitä seuraa myös hyvää luonnonsuojelullisessa mielessä. Minua naurattaa nyt tämä visio jotenkin nolossa mielessä, mutta kirjoitan sen silti, koska se mieleeni singahti!

    Kuka keksii eläimen? :D Joku vuoden 2021 aikana tuli mieleeni, mutta ilmeisesti maskottius ei jäänyt pysyväksi kun en sitä nyt tähän hätään muista! Koira se ei ainakaan ole, vaikka suoranaista koirabuumia on eletty. Liito-orava nyt ei ole maskotti? Onko saimaannorppa? Panda? Todistakaa nyt jollain tavalla, että tämä ennustus osui oikeaan!

4) Ennennäkemättömän moni hyödyntää auton romutuspalkkion tai työpaikkojen yhä laajemmin tarjoaman työsuhde-edun ja hankkii sähköpyörän. Tämä on toki myös valtiovallan linjaus - saada autoilu vähentymään ja pyöräily lisääntymään. Mutta uskon näin myös käyvän jopa räjähdysmäisin mittasuhtein. 

    Näin todella kävi, ja me jäimme ilman romutuspalkkiota, sillä määrärahat ehtivät jo loppua! R.I.P. 26-vuotiaalle autollemme. Melkein pääsi rokkarin ikään. 

5) Taivaalta sataa räntää tai rakeita aikana, jolloin ei pitäisi. Ehkäpä juuri kesken juhannuksen grillailujen!? Vuosi 2020 oli historiallisen lämmin, eikä tuleva vuosi 2021 osoita rauhoittumisen merkkejä ilmastoheilahtelujen suhteen.

    Eipä näkynyt rakeita kesken trooppisen helteen! Mutta eihän moinen lämpötila normaalia ole. Ilmastonmuutos on totta, tässä ja nyt, kuten olemme koko vuoden aikana nähneet. 

6) Estonian uppoamiseen liittyvässä uudelleen avatussa tutkinnassa löydetään jotain hyvin erikoista, josta syntyy (aiheeton?) kohu.

    Hetken uskoin, että tämä nyt ei ainakaan toteudu. Mutta niin vain tutkinta avattiin uudelleen merenpohjasta löytyneen lastin takia. En ole tarkalleen perehtynyt lopulliseen tutkintaraporttiin, vaikka jossain kohtaa seurasin tätä uutisointia hyvinkin tarkasti. En ole edes varma, päästiinkö johonkin lopputulemaan vai ei. Estonia ei lakkaa kiinnostamasta minua. Se on yksi eniten minuun vaikuttanut maailman tapahtuma, josta olen täällä blogissakin kirjoittanut. 

7) Suomalainen saa maailmalla merkittävän meriitin tai palkinnon.

    Varmasti on saanut, mutta näin väsyneenä ei tule mieleen. Kuka keksii, kenet on palkittu?

8) Tunnettu suomalainen henkilö jää kiinni isosta rikoksesta. Muutenkin vuonna 2021 rikollisuus lisääntyy, eikä vain räjähdysmäiset mittasuhteet saanut kyberrikollisuus. Työpaikat tehostavat entisestään turvakäytäntöjään ja omavaltontaa. Epäilys ja varautuminen näkyvät nykyistä enemmän myös kodeissa. Turva-alalla alkaa pyyhkiä yhä paremmin (visioin tätä sijoituksissani jo koronaromahduksessa, jolloin ostin Securitaksen nyt mukavasti nousseita osakkeita. Myös niiden osinkotuotto on ollut salkussani paras vuonna 2020!).

    Noh, Securitas on nyt laskenut salkussani niin, että hädin tuskin on plussan puolella. Kohtuullista osinkoa silti odottelen. Mutta tuo tunnettu suomalainen henkilö on ilman muuta kerrassaan kuvottaviin rikoksiin syyllistynyt Peter Nygård. Nyt menee vuodet sekaisin, oliko myös Jari Aarnion palkkamurhasyytös viime vuodelta? Ainakin Veijo Baltzarin oikeudenkäynti oli. Huomaan kyllä, että muistini prakaa niin pahasti, etten ole juuri nyt luotettava henkiö arvioimaan tapahtumien kulkua. 

9) Suomalainen syöpätutkimus edistyy merkittävällä tavalla (tähänkin olen varautunut juuri nyt miinusmerkkisillä farmasiaosakeostoillani, heh!).

    Tähän on tarjolla oikein yliopistollinen linkki. Lokakuussa 2021 tutkijat löysivät uuden mekanismin, joka säätelee rintasyövän leviämistä. Tämä professori Johanna Ivaskan alainen tutkimusporukka on maailmanlaajuisestikin merkittävässä asemassa, en ihmettele, että löydös on juuri heidän tekemänsä. Suuri kiitos kuuluu lahjoittajille, jotka mahdollistavat merkittävät lääketieteelliset tutkimukset. 

Farmasiaosaakkeeni myin hyvällä voitolla.

10) Tämä intuitio liittyy täysin omaan elämääni, ja koska olen taikauskoinen, kerron sen vasta sitten jos se toteutuu!

    Tämä ei toteutunut joulukuussa 2021, kuten kuvittelin, juuri sellaisena kuin kuvittelin. Mutta eräällä toisella tavalla kyllä. Uskon edelleen lopputulemaan, se visio jatkukoon vuoden 2022 aikana. 

Muut tämän vuoden ennustukset näin spesifillä tasolla jätän myöhemmäksi, sillä kuulkaapa, minulla on nyt (elämän)nälkä. 

Osuiko ja upposiko joku, vai onko huuhaata kaikki? Kymmenestä ennustuksesta kuusi toteutui, ellette lukijat muista jotain lisättävää. Niin kauan, kun onnistumisprosenttini on yli 50, voinen tulevaisuudessa elättää itseni myös ennuseukkoilemalla. Olisiko hyvä lisä CV:hen? 

(Korkeammat voimat vaikuttavat tekstinkäsittelyyn. En saa pois noita vaaleanpunaisia rantuja enkä tasattua rivejä. No, ehkä saatte kuitenkin selvää. Ennustan Bloggerin kaatumista ja uudestisyntymistä, jolloin meidän kaikkien ihmisten on taas hyvä olla.)

Kommentit

 1. Oletpa monipuolisesti asioita kurkistellut eteenpäin. Onko tämä traditiosi? Itse en ole arponut näin laajoja teemoja, mutta sinä oletkin historioitsija. Hehän katselevat maailmanmenoa taaksepäin, jotta osaavat päätellä (vai ennustaa?) tulevaa.

  Omat ennustusmenetelmäni ovat rajalliset. Nypin terälehtiä (sillä on kuulemma hieno termi floromantia) ja tarkkailen aamu- ja iltaruskoja. Aika rajallista touhua. :)

  Eläimen inhimillistämisestä tuli mieleeni saimaannorppa. Kuuttirobotteja voi silitellä, hoivata ja helliä. Kuutti kykenee vuorovaikutukseen ja siitä on saatu mukavia kokemuksia niin lasten kriisiyksiköissä, erityislasten tunnetaitojen vahvistamisessa kuin vanhustyössä. Ei robotti ihan viime vuoden juttu ole, mutta nostaa kyllä kiinnostusta myös luonnonsuojeluun. Vuonna 2021 norppia oli arviolta 430, kun niitä suojelun alkaessa oli noin sata yksilöä.

  Suomalaiset maailmalla – no, ainakin Hytti nro kuutosen jengi sai isosti mainetta!

  PS. Poikkeus vahvistaa säännön
  ”Jos kämmenen sisäpuolella, etusormen juuren alla olevalla ”kukkulalla” on risti, sinulla saattaa olla kyky nähdä…”
  Minulla on vasemman käden tuossa kohdassa kaksi ristiä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee! Se oli Hytti nro 6 - palkinto Cannesissa, mitä mietin aiemmin! Että tämäkin ennustus toteutui, hahhaa! Kiitos kun sijaistit aivosoluani! Tämä ei siis tarkoittanut, että olisit itse aivosolu :D

   Kyllähän sinulla on selvästi ennusviboja, kun on oikein tuplaristi ja kaik! Aamu- ja iltaruskoista ennistaminen on kaunis ja ilmeisesti myös vanha tapa. Tästä olisi kiva kuulla lisää!

   Totta on tuo, että menneisyyttä katselemalla pystyy hyvin päättelemään tulevia kulkuja. Mutta jännästi kyllä jotkut jutut, kuten tuö Estonia-heitto, vain ilmestyvät päähän vailla mitään viitteitä aiemmasta. Ennen tsunamia näin myös enneunen hotellirannasta, joka pyyhkiytyy aaltojen alle ihmisineen päivineen. Ja hetken kuluttua näin kävi oikeasti. Täytyypä nyt varoa, mitä päähän tupsahtaa tämän vuoden tarkemmiksi heitoiksi. Mutta kiitos, onnistumisprosentti on nyt 70%!

   Aloin vielä miettiä, kun sinulla on ristit vain vasemmassa. Vasen on intuition käsi, oikea tekojen. Ehkä sinun pitäisi enemmän vahvistaa tätä intuitiivista puolta elämässä ja katsoa, ilmestyykö risti viiden vuoden kuluttua myös oikeaan käteen! Kummasti nämä viivat elävät vuosien varrella.

   Poista
  2. No voihan kämmenen ristit! Onpa mielenkiintoinen tuo neuvosi. Koen todellakin olevani enemmän tekijä kuin näkijä. Voisivatkohan minun kämmeneni ristit kuitenkin olla vain seurausta kollageenin ja elastaanin muutoksista? ;) Toivon, ettei asia ole niin, koska kyllähän intuitio on luovuuden perusta ja sitä tarvitaan myös ihmissuhteissa. Alanpa seurailemaan enemmän merkkejä, viestejä, vaistoja ja ristien kulkua. Saas nähdä!

   Poista
 2. Hyvin osuit taas ennustuksillasi ennustamaan viime vuoden merkittäviä tapahtumia ja ilmiöitä. Ehkä sinun kannattaisi tehdä tätä enemmän, eli olisi hyvä lisä CV:hen :). Ehkä tuo suomalaisen merkittävä meriitti tai palkinto voisi olla myös Woltin myyminen, vaikkei se ehkä suoranaisesti palkinto ole. Mielenkiinnolla seuraan tämän vuoden tapahtumien kulkua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Emilia! Ilakoin juuri tuota kohonnutta onnistumisprosenttia. Kääk, en edes tiennyt, että Wolt on suomalainen! No onnea heille, tämä vahvistaa Hytti nro 6 -palkinnon!

   Joskus olen katsonut taroteja polttareissa ja illanvietoissa, mutta mitään rahaa en ole tästä ottanut. Sotii moraaliani vastaan, mutta jos tässä pitää alkaa jossain kohtaa syödä kynsiä, kenties mieluummin myyn palan tarot-sieluani :D

   Täytyy tosiaan kirjata kohtapuoliin ylös tämän vuoden tarkemmat ennustukset, odotan oikeaa hetkeä jolloin ne tulevat päähän. Kiva, että nämä höpinät kiinnostavat!

   Poista

Lähetä kommentti

Arvostan kommenttiasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kriikunalikööri - helppo herkku kärsiväll(isell)e

Mystinen metsänpeitto - unohtumaton kokemus

Tarot - itsesi peili

Kiipeily- ja seikkailupäiväkirja osa 568: Muikunvuori

Miten taiteen hinta määritellään? Mitä sinä maksaisit taiteesta?

Kirppistelyä - ehkä ostin, ehkä en!