Hauskimmat blogivierailuun johtaneet hakusanat

Olen vihdoin ottanut käyttöön Google Analyticsin ja saanut sen toimimaan juuri äsken. Koska IT-taitoni ovat välillä lähes surkeat, olen nyt aivan riemuissani voidessani jakaa teille uunituoreet tilastot hakusanoista, jotka ovat johtaneet blogissani vierailuun.

Ylivoimaisesti eniten blogissani käydään kriikunaliköörin valmistussesonkina eli suurin huippu lienee jo takanapäin. Viisi yleisintä hakua liittyy kriikunaan sekä sen säilöntään. Siksi hämmästyin todella huomatessani kuudenneksi yleisimmän hakusanayhdistelmän: hautaristi hinta!?

Valitettavasti sivuiltani ei löydy hintatietoja hautauskustannuksista saati hautakivistä- ja risteistä  - ainoastaan juttua hautausmaafaniudestani sekä siitä, että esi-isäni maalasi työkseen muun muassa hautaristejä. Minua kyllä ilahduttaa, että hautaristien suosio taitaa nostaa jälleen päätään kivikuutioiden jälkeen. Mitä erilaisempia hautamuistomerkkejä hautausmaalla on, sitä vaikuttavampaa ja mielenkiintoisempaa on siellä vierailla.


Yksi lempihautausmaani eli Naantalin luostarikirkon hautausmaa on valittu myös jonain armon vuonna Suomen kauneimmaksi tai parhaiten hoidetuksi hautausmaaksi. Olikohan se juuri sinä vuonna, kun itse olin sitä hoitamassa? Hehh!

Tinder huippu poiminta yllättää minut myös aluksi, muttei sittenkään. Onhan Tinder yksi blogini sisäinen hakusana. Minua kiinnostaa tämä sovellus haasteineen ja seurauksineen, vaikken ole sitä (onneksi) itse käyttänyt. Tinder on mullistanut parisuhdemarkkinat, mutta siihen on myös väsytty ennätyksellisen nopeasti. Paluu perinteiseen deittailuun ilman nettiä on jälleen toivottua, mutta kärsivällisyyttä vaativaa. Juuri tähän aikakautemme haasteeseen Tinder yrittää vastata tarjoamalla ne samat naamat 10 kilometrin säteellä yhä uudelleen. En kyllä tiedä, mitä huippupoimintoja Tinderin googlettaja on halunnut saada tietoonsa. Itse asiassa en edes taida ymmärtää hakusanojen tarkoitusta, mutta kiitos kuitenkin tekstieni lukemisesta!

Merkityksetön elämä on karuudessaan vallan eeppinen haku, mutta myös kenties yleisin länsimaalaisen ihmisen ongelma. Sinä merkityksettömän elämän googlettaja, löysit oikean osoitteen! Vaikka nyt elämä tuntuu taas hieman merkityksellisemmältä, kun olen saanut kiistellä naapurin kanssa pihan omenienkeruupolitiikasta sekä todeta mieheni rohmunneen lahja-Geishat rasiasta. Vaikka minulle kuuluu osuus sekä omenoista että Geishoista, toisen ihmisen toisinaan hellyyttäväkin ahneus voittaa oikeudenmukaisuuden. Voin vain ajatella jeesusmaisesti: ota tämä viimeinenkin omena ja Geisha, sillä minulle riittää puunranka sekä kaunis suklaapaperikäärekasa olohuoneen pöydällä. Onneksi mieheni kuitenkin armollisena jätti minulle "puolet" eli alle 25% rasian suklaista. 

Patakakkonen lounas kiinnostaa minua kovasti. Onko jossain päin Suomea Patakakkonen-niminen ravintola vai etsikö googlettaja jotain vanhaa Patakakkos-jaksoa? Ainakin blogistani löytyi sen legendaarinen tunnari, josta tulee aina hyvälle tuulelle!

Puolalainen keitto leivän sisällä kuulostaa herkulliselta. En kyllä törmännyt Puolassa sellaiseen - vain lämpimään läskiin leivän päällä. Gulashit tarjoiltiin pöytiin ilman leipää, jota jäin välillä kaipaamaan.

Ehkäpä ajankohtaisin haku kriikunaliköörin lisäksi on Loiri kaatuu. Onhan kirjakauppoihin ilmestynyt juuri järkälemäinen Jari Tervon kirjoittama Vesa-Matti Loirin elämäkerta, joka ilmestynee kohta myös kirjahyllyymme. Mutta miksi Loiri kaatuu? Onko tässä käynyt kirjoitusvirhe vai onko minulta jäänyt tietämättä jotain merkittävää? Ehkä asia selviää kirjan lukemiseen jälkeen! (Edit: mieheni tiesi Loirin olevan hyvä kaatumaan, on kuulemma oikein kaatumisen Suomen mestari! Ehkei  tätä asiaa pidä ihmetellä akankantokisojen maassa). En kyllä muista kirjoittaneeni Loirista, mutta ehkäpä löydämme hänet jostain sivulauseesta blogihistoriani uumenista.

Koska minulla on taas nälkä, päätän hakusanaesittelyn Härkis tuoteseloste -sanoihin. Minulla ei onneksi ole einestä tiedossa, vaan kurpitsakeittoa sekä mozzarella-kurpitsa-parmankinkkupastaa. Molemmat ovat megalomaanisen kurpitsapaistoksen jatkojalostusruokia. Ilmaisin kyllä eräässä ruokapostauksessa pitäväni Härkis Kofta -valmisateriasta. Luultavasti syön sitä taas alkavalla työviikolla, joka on tyrehdyttänyt osan kirjoitusmotivaatiostani.


Ja valkeus tuli.


Minun yleisin Google-hakuni on varmasti ilmatieteenlaitos. Alkaa olla taas se vuodenaika, jolloin ilman säätietoja ei voi ennakoida mahdollista takanpolton tarvetta. Kaksi kertaa olemme jo lämmittäneet yhtä uunia. Tässä vaiheessa se tuntuu vielä tunnelmalliselta ja koko lähestyvän talven ajan erityisen merkitykselliseltä.

Merkityksellistä elämää myös sinulle ja kaunista alkavaa viikkoa!


Kommentit

 1. Itse en ole vielä ottanut käyttöön Google Analyticsiä, mutta ehkä pitäisi. Kuulostaa mielenkiintoiselta :D Tuosta puolalaisesta keitosta tuli mieleeni, että Liettuassa syötiin keittöa leivästä tehdystä kupista, joten sellainen ruoka on todella olemassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä, aiheuttaako Blogger joitain yhteensopivuusongelmia, mutta tänään Google Analytics ei ole taaskaan toiminut. Muka nolla lukijaa, vaikka todistetusti
   ainakin sinä olet tämän tekstin lukenut :) Ilmankin noita hakusana- ja vierailutietoja voi hyvin elää. Ei esimerkiksi ole kovin rohkaisevaa nähdä vierailuja, joiden kesto on ollut 1 sekunti :D

   Minulla on myös hämärä muistikuva liettualaisesta leipäkeitosta, nyt kun sanoit asiasta! Se taisi olla vähän sipulikeiton tapainen. Turun linnassa syötiin muistaakseni (oppaan kertomana) kaikki leivän päältä ennen lautasten saapumista hoviin. Ehkäpä tässä olisi tuore idea johonkin ravintolaan :) tällä hetkellä kaikki tarjoillaan liian pieniltä puulevyiltä ja salaatinlehdiltä.

   Poista
 2. Minun blogini hauskin hakusanani on ollut 'iso povi'. Voi voi, ei voisi mennä pahemmin vikaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tuo on kyllä hauska! Povi-sanaa ei käytä moni työ- saati teini-ikäinen. Ehkä 80-vuotias Jalmari sai lahjaksi tietokoneen ja päätyi blogiisi löytämään povikuvien sijaan verbaalista iloa arkeensa :)

   Poista

Lähetä kommentti

Arvostan kommenttiasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kriikunalikööri - helppo herkku kärsiväll(isell)e

Kirppistelyä - ehkä ostin, ehkä en!

Mystinen metsänpeitto - unohtumaton kokemus

The Happy Worker ylpeänä keittää: apurahakahvit!

Nurmikon historia ja siilien tulevaisuus

Kesätauko (ehkä), muttei rikoksista